Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2011

Οι Buzzcocks στην Αθήνα!


BUZZCOCKS ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΐΟΥ @ ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB

Το Σάββατο 7 Μαΐου, η P90 Events παρουσιάζει για μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα τους θρύλους της αγγλικής σκηνής, BUZZCOCKS!

Δύσκολα θα χαρακτηρίζαμε κάποια ενεργή μπάντα ως θρυλική στις μέρες μας. Για τους BUZZCOCKS δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε. Μέλη της αγίας τριάδας του βρετανικού punk (μαζί με Sex Pistols, Clash), ιδρύθηκαν το 1976 στο Ηνωμένο Βασίλειο και γρήγορα ξεχώρισαν ανάμεσα σε δεκάδες group της εποχής, καθότι κατάφεραν να συνδυάσουν την ενέργεια και φρενίτιδα του punk rock ήχου με υπέροχες μελωδίες που αναδείκνυαν τα κομμάτια.

Αποτελούν βασικό παράγοντα για την διαμόρφωση της μουσικής σκηνής του Manchester μέσα από την οποία μεγαλούργησαν, αλλά και της ανάπτυξης του κινήματος των ανεξάρτητων δισκογραφικών εταιριών, ενώ ταυτόχρονα χρεώνονται την ύπαρξη των όρων pop-punk και power-pop, με αναρίθμητες μεταγενέστερες μπάντες (Nirvana, R.E.M, Green Day, Franz Ferdinand κ.α) να τους αναφέρουν ως βασική επιρροή! Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες τώρα παραμένουν σταθεροί στις αξίες τους παραδίδοντας μαθήματα punk rock αισθητικής.

Κομμάτια σαν τα "Ever Fallen in Love (with someone you 've shouldn't)", "Boredom", "What do I get?" , αποτελούν δείγματα της βαριάς κληρονομιάς του group το οποίο το Σάββατο 7 Μαΐου υπόσχεται στο αθηναϊκό κοινό ένα rock n' roll party, μία εμφάνιση που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί!!

Έναρξή: 21:30

Club info: Κύτταρο Club (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 27 e / Ταμείο: 30 e

Σημεία προπώλησης:

Tickethouse (Πανεπιστημίου 42)

Public (Σύνταγμα - The Mall)

Rhythm records (Εμ.Μπενάκη 74 Εξάρχεια)

The Lab T-shirts (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: