Hercules and Love Affair

Αυγούστου 11, 2011


Μετά την τεράστια επιτυχία του "Blind", οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ και πολύ dance διάθεση

Οι Hercules and Love Affair, έχοντας ήδη κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα γκρουπ της dance σκηνής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως με το εκθαμβωτικό πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους και με τη τεράστια επιτυχία των "Blind" (με τη συμμετοχή του Antony Hegarty από τους Anthony & The Johnsons), "You Belong", κ.ά., έρχονται την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Dream City Club, για να παρουσιάσουν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, Blue Songs, αλλά και κλασσικές επιτυχίες!

Οι Hercules and Love Affair, το project του γνωστού Νεουρκέζου DJ Andy Butler, αδιαμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν την παραδοξότητα της συνύπαρξης δύναμης και ευπάθειας, αρρενωπότητας και θηλυκότητας, στα πλαίσια ενός κλασικού συγκροτήματος disco, που συνδυάζει εύστοχα τρεις δεκαετίες dance μουσικής. Ο ήχος τους είναι ένα μουσικό μείγμα που εκτείνεται από τη disco στο house, από το acid στο synth-pop, από τον Derrick May στον Giorgio Moroder, αλλά διατηρώντας πάντα τα μοναδικά στοιχεία των Hercules and Love Affair.

Το Blue Songs - το δεύτερο άλμπουμ των HALA & ένα από τα καλύτερα dance άλμπουμ της χρονιάς - κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες από τη Moshi Moshi, με τη συνεργασία του techno παραγωγού Patrick Pulsinger και αποτελεί έναν ύμνο στη Νεουορκέζικη ντίσκο σκηνή, αποκαλύπτοντας για ακόμα μία φορά τη μουσική παλέτα του Andy Butler, συγκεντρώνοντας έντονα στοιχεία house και disco αλλά και πολλή πειραματική και αισθησιακή μουσική. Ήδη από το νέο άλμπουμ έχουν ξεχωρίσει τα "Painted eyes" & "My House" απογειώνοντας για ακόμα μια φορά τους Hercules and Love Affair στα dancefloor παγκοσμίως.

Listen:
http://www.youtube.com/watch?v=7zW9R9sj894&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=Js-fofbYCs0
http://www.myspace.com/herculesandloveaffair

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

25 ευρώ Γενικής Εισόδου

Online προσφορά 21 ευρώ μόνο στο www.ticketarena.gr

Η προσφορά ισχύει έως ότου εκδοθούν τα εισιτήρια σε φυσική μορφή.

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι προμήθειες αγοράς (εκτός από το κόστος Courier) ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής (Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζική Κατάθεση, Paypal).

Προπώληση εισιτηρίων: Public-Συντάγματος, Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366)

You Might Also Like

0 Comments