Νέα βίντεο από The Wombats, Palma Violets και Foals

Οκτωβρίου 03, 2013


Το "Your Body Is A Weapon" αποτελεί το πρώτο νέο κομμάτι για τους The Wombats, μετά από το τελευταίο τους άλμπουμ "This Modern Glitch" του 2011. Η μπάντα από το Liverpool έκανε αίσθηση με το ντεμπούτο της, "A Guide to Love, Loss & Desperation" του 2007, το οποίο περιελάμβανε τα πολύ επιτυχημένα singles "Let's Dance to Joy Division" και "Kill Τhe Director". Η δεύτερη δουλειά τους ήταν άλλη μια εξίσου ευχάριστη ποπ κυκλοφορία, αν και δεν προβλήθηκε ιδιαίτερα μιας είχαν ολοκληρώσει την γύρα τους στον βρετανικό τύπο σαν το νέο καυτό όνομα. Δείτε το βίντεο του "Your Body Is A Weapon": 







Ακριβώς σε αυτό το πρώτο στάδιο της καριέρας τους, στο οποίο έχουν υπάρξει και οι The Wombats, βρίσκονται οι Palma Violets, στο οποίο η ΝΜΕ ασχολείται ακόμα και με ποιο χαρτί σκουπίζονται. Φυσικά φέτος κυκλοφόρησαν το αρκούντως ενδιαφέρον ντεμπούτο "180" (σε αντίθεση με την άλλη φετινή βρετανική hyped απασχόληση, τους Peace που ακούγονται σαν 90s britpop δ' κατηγορίας), με το "Rattlesnake Highway" να αποτελεί μια από τις καλύτερες στιγμές του άλμπουμ. Πλέον το κομμάτι απέκτησε και επίσημο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:







Μπορεί οι Foals να παρουσίασαν τον τρίτο τους δίσκο τον Φεβρουάριο, αλλά συνεχίζουν την προώθησή του κυκλοφορώντας στις 28 Οκτωβρίου το νέο τους single. Δυο μέρες μετά θα γίνει γνωστό αν το "Holy Fire" κερδίσει το φετινό Mercury Prize για το άλμπουμ της χρονιάς. Πάντως το επίσημο βίντεο του νέο single "Out of the Woods", που είναι διαθέσιμο εδώ και μια εβδομάδα, μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

You Might Also Like

0 Comments