Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Νέα βίντεο από Beady Eye, Franz Ferdinand και Queens of the Stone Age


Δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους "Different Gear, Still Speeding", οι Beady Eye κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο το "ΒΕ", έναν δίσκο σαφώς ανώτερο από τον πρώτο τους, τον οποίο και άκουσα ευχάριστα αρκετές φορές. Μάλιστα το πρώτο single "Flick of the Finger" μου φάνηκε ιδιαιτέρως καλό, ενώ το "Soul Love", για το οποίο γύρισαν ένα νέο βίντεο, αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της δεύτερης κυκλοφορίας τους.
Το "Bullet" αποτελεί το νέο single των Franz Ferdinand από τον φετινό άλμπουμ τους "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Στον τομέα των βίντεο κλιπ το συγκρότημα φαίνεται αρκετά δραστήριο, μιας και το βίντεο για το post punk-ικό "Bullet" -σε σκηνοθεσία του Andy Knowles- είναι το τέταρτο από την νέα τους δουλειά, μετά τα "Right Action", "Love Illumination" και το ιδιαίτερο "Evil Eye" (κομμάτι που έχει παίξει και σε διαφημιστικό της Nissan). Δείτε το:
Οι Queens of the Stone Age γύρισαν ένα διαδραστικό βίντεο για το κομμάτι "The Vampyre of Time and Memory" -σε σκηνοθεσία Kii Arens & Jason Trucco και παραγωγή The Creators Project- από το άλμπουμ "…Like Clockwork", δουλειά που κυκλοφόρησαν φέτος τον Ιούνιο. Για αλληλεπίδραση κατευθυνθείτε εδώ. Παρακάτω δείτε μια απλή, μη διαδραστική εκδοχή του ίδιου κομματιού:

3 σχόλια:

hocico0777 είπε...

Η διαδραστικότητα καλή αλλά το τραγούδι πολύ σούπα.

ArcticMonkey είπε...

Τρελό κόλλημα με όλα αυτά τα τραγούδια. Ειδικά το Bullet, όλη μέρα ατο μυαλό μου...

POEt'S SOUND είπε...

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσο αξιοπρεπή δίσκο από τους Beady Eye. Το "Bullet" όντως είναι κομματάρα. Όσο για το "The Vampyre of Time and Memory" η γνώμη μου είναι αρκετά κοντά με αυτή του hocico0777