Νέα singles από Craft Spells, Donovan Blanc και Soft Metals

Απριλίου 11, 2014


Έχουν περάσει τρία χρόνια από το ντεμπούτο "Idle Labor" των Craft Spells, το οποίο αποτέλεσε άλλο ένα πολύ όμορφο δείγμα σκοτεινού new wave ήχου από την Captured Tracks. Ακόμα πιο εντυπωσιακό υπήρξε το ΕΡ τους που κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο "Gallery". To "Breaking the Angle Against the Tide", που ήδη μου έχει κολλήσει, αποτελεί το πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά του Justin Vellesteros, η οποία αναμένεται στις 10 Ιουνίου.







Τον ίδιο μήνα με τους Craft Spells, και πιο συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους οι Donovan Blanc, μια από τις τελευταίες προσθήκες στο roster της Captured Tracks. Το "Minha Menina" είναι το πρώτο δείγμα νοσταλγικής κιθαριστικής ποπ του ομώνυμου ντεμπούτο τους, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα εδώ και να ακούσετε παρακάτω:








Πέρσι τον Ιούλιο οι Soft Metals κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "Lenses", δουλειά που δεν ξέφυγε ηχητικά από την ηλεκτρονική ποπ του ομώνυμου ντεμπούτο τους του 2011. Το "No Turning Back" είναι το τρίτο single από τον δίσκο του 2013, μετά τα "In the Air" και "Tell Me". Δείτε το επίσημο βίντεο:

You Might Also Like

0 Comments