Νέα βίντεο: TV On The Radio, Will Butler, Noel Gallagher & The Maccabees

Απριλίου 13, 2015


Το "Trouble" αποτελεί το δεύτερο single, μετά το "Happy Idiot", από το περσινό άλμπουμ των TV On The Radio με τίτλο "Seeds". Το τελευταίο αποτέλεσε την πέμπτη δουλειά της μπάντας και πρώτη χωρίς τον Gerard Smith. Μάλιστα το συγκρότημα διέκοψε πρόσφατα την ευρωπαϊκή του περιοδεία όταν Jahphet Landis μπήκε στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να δημοσιοποιηθούν οι λόγοι της εισαγωγής του. Δείτε το βίντεο του "Trouble":






O Will Butler των Arcade Fire κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Policy". Το τελευταίο βίντεο από τον πρώτο του δίσκο είναι το "Something’s Coming", το οποίο περιλαμβάνει αχρησιμοποίητες σκηνές από ένα βίντεο για την Kim Gordon, όπως ο αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Marcel Dzama. Μπορείτε ακόμα να ακούσετε το κομμάτι που έγραψε ο Will Butler για την ελληνική κρίση εδώ.






Στις αρχές του προηγούμενου μήνα κυκλοφόρησε το "Chasing Yesterday", η δεύτερη προσωπική δισκογραφική προσπάθεια του Noel Gallagher. Μετά το "In The Heat Of The Moment", ο κιθαρίστας των Oasis αποφάσισε να παρουσιάσει άλλο ένα βίντεο, αυτή τη φορά για το νέο του single "Riverman" που θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου.






Πριν λίγες ημέρες οι The Maccabees έκαναν διαθέσιμο το νέο τους single με τίτλο "Marks To Prove It", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου. Το κομμάτι πλέον συνοδεύεται από επίσημο βίντεο, σε σκηνοθεσία του Joseph Connor, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

You Might Also Like

0 Comments