Ανακοινώθηκαν James και Camouflage

Μαρτίου 04, 2010


Έχω χάσει το μέτρημα του πόσες φορές έχουν έρθει οι James στην Ελλάδα. Λίγο μετά την κυκλοφορία του mini album "The Night Before" θα εμφανιστούν σε 2 συναυλίες μία στην Αθήνα και μια στη Πάτρα. Στο μέλλον τους εύχομαι και στην Κάτω Μαγούλα!Αποτελούν από τις κλασσικές περιπτώσεις που το συγκρότημα είναι πιο αγαπητό εδώ απότι στην χώρα τους. Το δελτίο τύπου:

1 MAΪΟΥ 2010

Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο Tae Kwon Do

JAMES

Αν κάποτε δοθεί ένα βραβείο για το πλέον αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι James θα είναι σίγουρα στους διεκδικητές του.

Πέρυσι κατάφεραν να γεμίσουν για 3 συνεχόμενες ημέρες το Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν! Σε συνδυασμό με τις 2 εμφανίσεις τους στην Αθήνα (στο 2007 και το EJEKT Festival το 2008), το συγκρότημα έχει κατορθώσει να κόψει περίπου 50.000 εισιτήρια μέσα σε 3 χρόνια στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με τις δεκάδες χιλιάδες δίσκους που έχουν πουλήσει διαχρονικά στην χώρα μας, αλλά και την λατρεία που έχουν μαζί τους οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μας, η σχέση του ελληνικού κοινού με τους James είναι ένα πραγματικό φαινόμενο: άλλωστε, ο τελευταίος δίσκος τους “Ηey Ma” κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο!

Την 1η Μαϊου οι James επιστρέφουν μετά από 2 χρόνια στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου – Γήπεδο TaeKwonDo. Στην συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους “The Night Before”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Πληροφορίες για την κυκλοφορία των εισιτηρίων σύντομα!

Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00 – 17.00)

Στο παρακάτω βίντεο παίζουν το Αtmosphere των Joy Division μαζί με τον Peter Hook:




Όσο για τους Camouflage:

ΟΙ CAMOUFLAGE ΣΤΟ ANORAK FESTIVAL 2010

Το Anorak Team παρουσιάζει τους θρυλικούς Camouflage

"Love is a shield"

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

ένα από τα κορυφαία

synth-pop συγκροτήματα σε μία και μοναδική συναυλία

αυτό το καλοκαίρι στο Anorak Festival 2010 στην Καβάλα

Το θρυλικό συγκρότημα από τη Γερμανία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Camouflage έρχονται στη χώρα μας στις 12 Ιουνίου για να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό μία και μοναδική συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Οι Camouflage το γερμανικό synth-pop τρίο δημιουργήθηκε το 1984 και το 1987 έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση με το single "The Great Commandment ". Η αναμφισβήτητη ομοιότητά του ήχου τους με αυτόν των Depeche Mode και οι κλασσικές new wave synth-pop επιρροές τους αποτυπώνονται σε όλη τη δισκογραφία τους που ακολούθησε και τους καθιστά ως ένα από το σημαντικότερα συγκροτήματα της γερμανικής σκηνής με διεθνή αναγνώριση.

Το Anorak Team έπειτα από την περσινή άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Anorak Festival 2009 με συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως Κ.Βήτα, Matisse και Mikro, υπόσχεται για το Anorak Festival 2010 μεγάλες συναυλιακές στιγμές.

Camouflage, για μία και μοναδική εμφάνιση!

Σάββατο 12 Ιουνίου στην Καβάλα στο Anorak Festival 2010!

You Might Also Like

0 Comments