Τρίτη, Απριλίου 27, 2010

Anorak festival 2010: Το πλήρες line-up


2o ΑΝΟRAK FESTIVAL
11 και 12 Ιουνίου 2010

Λιμενοβραχίονας ΚαβάλαςΔύο Pop Days γεμάτες Μουσική

Μια πανέμορφη πόλη «κλειδί» για την Βόρεια Ελλάδα.

Μια φωτεινή πολύχρωμη ομάδα που δεν σταματά πουθενά !!!

Ενα Ευρωπαικό γκρουπ-μύθος α-πο-κλει-στι-κα για το ΑNORAK

Ενα Festival που μετά τον Aρδα και το River Party του Νεστόρειου έρχεται να συμπληρώσει τον Χάρτη των Festival της Β. Ελλάδας που κάνουν πράξη την πολιτιστική αποκέντρωση !

Το 2ο ΑNORAK Festival ανατέλει στην πιο γόνιμη εποχή που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα για νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες ....

ΑNORAK FESTIVAL LINE UP :

Παρασκευή 11 Ιουνίου Σάββατο 12 Ιουνίου

Παύλος Παυλίδης - b movies Camouflage (Germany)

Monika Marsheaux

Rosebleed Info

Leon Rockets in a coma

Plus guest group Liebe

Στις 11 και 12 Ιουνίου η πυξίδα δείχνει Βόρεια, καθώς τα πιο "hot", τα πιο "now" ονόματα της νεανικής εγχώριας μουσικής σκηνής (και όχι μόνο), θα εμφανισθούν σε δύο «φωτεινές» νύχτες "down by the water" στον Λιμενοβραχίονα της Καβάλας !!!

Ο αγαπημένος Παύλος Παυλίδης -πρώην frondman των Ξύλινων Σπαθιών, με τους b-movies και μια εσωτερικότητα που σπανίζει στις μέρες μας. Η so-now Monika που έχει διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter και με νέα δισκογραφία. Οι Marsheaux, το εμπνευσμένο pop electro duet της Μαριάνθης και της Σοφίας . Οι Rosebleed (young and Furious) οι Info, Leon, Rockets in a Coma.οι Liebe ....και....

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση αποκλειστικά στο Anorak Festival ένα από τα κορυφαία synth-pop συγκροτήματα της Ευρώπης, η «Γερμανική απάντηση» στους Depeche Mode, οι Camouflage.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ...αυτό το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM , που εδώ και ένα χρόνο έχει ταράξει τα νερά της Καβάλας αποδεικνύοντας ( με μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένα events ) πως «όταν αγαπάς κάτι όλα μπορούν να συμβούν». Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των music lovers της Ελλάδος ως η ομάδα που τολμά την μουσική αποκέντρωση αλλάζοντας τα δεδομένα στην περιφέρεια.

Το πρώτο ANORAK FESTIVAL έγινε τον Ιούνιο του 2009 στο Βυζαντινό Κάστρο της Καβάλας , με τους Κωνσταντίνο Βήτα, Μικρο, Matisse , Five star hotel, pop eye , le page και με πάνω από 2500 επισκέπτες!

Η συνεπής πορεία του team έφερε μέσα στο χρόνο που ακολούθησε στην Καβάλα events με την κλικ records τους Νίκο Πατρελάκη, Άρη Κόκου, Σεραφείμ Τσοτσόνη,ΙΟΝ και Γιώργο Κυριακού,τους νεοζηλανδούς The Veils μαζί με τους έλληνες b- sides και tziko.τους zebra tracks ,Μatisse ,Μικρο ,Modrec με Wormed Potatoes ή και πάρτι με την Mαρίνα Tσιγονάκη - Lady Dust τον Νοέμβριο ,kids at the club τον Φεβρουάριο , και OFF radio party με τους Νίκο Kομνηνό,Aπόστολο Bαρνα ,Nτεμυ Παπαδοπούλου. Αυτή η δραστηριότητα δημιούργησε μια πλατφόρμα κοινού με συγκεκριμένη ταυτότητα και τραβηξε τα βλέματα και την συμπάθεια Media και κοινού από όλη την Ελλάδα .

Ηρθε η ώρα για το επόμενο βήμα...

GO ANORAK !!!! GO!!!

Και τα χρηστικά ...

Doors open 18.00

Show times per running order t.b.a.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση : Μονοήμερο 30 euro Διήμερο 50 Euro

Tαμείο : Μονοήμερο 40 euro Διήμερο 60 Euro

Δεν υπάρχουν σχόλια: