Οι Au Revoir Simone live στο Bios

Μαΐου 19, 2010


AU REVOIR SIMONE



+ THE CALLAS



Opening act: Le Page



ΤΡΙΤΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

@ BIOS



Τα 3 κορίτσια με τα μακριά μαλλιά από το Brooklyn που λατρεύουν το σινεμά , (το όνομά τους προέρχεται από ένα δευτερεύοντα χαρακτήρα στην πρώτη ταινία του Tim Burton "Pee Wee's Big Adventure"), και τυγχάνουν θαυμασμού από ετερόκλητο κοινό – ο David Lynch είναι μεγάλος θαυμαστής τους!) θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, την Τρίτη, 8 Ιουνίου στο Bios!

Οι Au Revoir Simone ξεκίνησαν το 2003 με αγάπη για πιο vintage ήχους, pure pop αλλά και την ηλεκτρονική pop, παίζοντας με τα αγαπημένα τους casio και τα drum machines σε parties για φίλους και γνωστούς, πίνοντας καπουτσίνο και τσάι μέχρι που η Erika θεώρησε ότι είναι αρκετά καλές για να ακουστούν σε λίγο μεγαλύτερο κοινό.

Ξεκίνησαν ανοίγοντας τις συναυλίες των The Scene is Now, το 2004 υπέγραψαν στην Moshi Moshi Records και το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ "Verses Of Comfort Assurance & Salvation" που μας μετέφερε στην αθώα pop και στα χρόνια της Sarah. Το 2006 κυκλοφόρησαν το "The Bird Of Music", πιο σκοτεινό από το προηγούμενο, όπου ξεχώρισε το single "A Violent Yet Flammable World". Πέρυσι κυκλοφόρησαν "Still Night, Still Light" και η μουσική τους ακούστηκε σε σειρές όπως το "Grey's Anatomy" και το "The O.C."

Οι Au Revoir Simone παράγουν μία ιδιαίτερη μελωδική electronica στηριγμένη στα αρμονικά και μελαγχολικά φωνητικά τους και στις πολύ καλές συνθέσεις (μας θυμίζουν πολλά από Gentle Waves και Air μέχρι Broadcast και Stereolab) αλλά παράλληλα έχουν τον δικό τους μοναδικό ήχο.

Την Τρίτη, 8 Ιουνίου θα εμφανιστούν ζωντανά στο Bios όπου την συναυλία θα ανοίξουν οι αγαπημένοι μας The Callas και οι Le Page.

Info:

AU REVOIR SIMONE + THE CALLAS - opening act: Le Page

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ METROPOLIS, TICKET HOUSE, PUBLIC, WWW.TICKETSERVICES.GR

TIMH: €25

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

www.aurevoirsimone.com

You Might Also Like

0 Comments