Τρίτη, Ιουλίου 20, 2010

Οι Einsturzende Neubauten για ένα μοναδικό διήμερο στην Αθήνα


3 Decades of Einsturzende Neubauten

2 Nights of Celebration30 & 31 Οκτωβρίου 2010

FUZZ club, Αθήνα

30 χρόνια μουσικής ιστορίας σε δύο μοναδικές νύχτες!

Μια ξεχωριστή περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, αλλά και σε μέρη που, όπως λένε οι ίδιοι, έχουν ιδιαίτερη σημασία για το γκρουπ.

Το πιστό ελληνικό κοινό είναι ο λόγος που το θρυλικό γερμανικό συγκρότημα θα επισκεφτεί την Αθήνα, στα πλαίσια της περιοδείας του, με μία μεγάλη συναυλία το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και με ένα επιπλέον σόου, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, που χωρίζεται σε τρία μέρη για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, οι βερολινέζοι Einsturzende Neubauten θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό live show, με αναφορές σ’ όλη τη δισκογραφία τους καθηλώνοντας το ελληνικό κοινό με την άρτια χρήση “ανορθόδοξων” μουσικών οργάνων (κάτι που χαρακτηρίζει το γκρουπ σε όλη την πορεία του) και με την σκοτεινή φωνή του Blixa Bargeld.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, οι Einsturzende Neubauten θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μόνο 600 καθήμενους, μια σειρά από ταινίες και installations που έχει δημιουργήσει το γκρουπ σε όλη την περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας. Θα ακολουθήσει ένα μικρότερης διάρκειας show με ηχογραφήσεις που δεν έχουν ακουστεί ποτέ -ή σχεδόν ποτέ- στη συναυλιακή ιστορία τους, καθώς και solo εμφανίσεις των μελών των E.N κάνοντας αυτό το διήμερο ταυτόσημο μιας μοναδικής οπτικοακουστικής εμπειρίας από ένα ιστορικό γκρουπ!

Μία από τις πιο σημαντικές επετείους στη σύγχρονη ιστορία της rock (και όχι μόνο) μουσικής, ένα γκρουπ στυλοβάτης του industrial ήχου που έχει επηρεάσει πάνω από τρεις γενιές μουσικών, ένα διπλό show που θα μείνει στην συναυλιακή ιστορία της Αθήνας!


Με την υποστήριξη τουΗ προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει 23 Ιουλίου

Τιμές Εισιτηρίων:
Σάββατο 30 Οκτωβρίου (live show): 35e
Διήμερο εισιτήριο Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Οκτωβρίου: 50e (περιορισμένος αριθμός 600 εισιτηρίων!)

* Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων της 2ης ημέρας (Κυριακή 31 Οκτωβρίου), θα προηγηθεί η προπώληση του διήμερου εισιτηρίου. Η προπώληση για την Κυριακή 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
Τιμή εισιτηρίου: 20e


Σημεία Προπώλησης: Θρι Σίξτι : 210 3453307 / Ελασιδών 29 – Γκάζι | Public | Ticket House

Online Sales: www.ticketpro.gr

Einstürzende Neubauten - Was Ist Ist:

Δεν υπάρχουν σχόλια: