Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

Νέοι δίσκοι από Pink Turns Blue, Deine Lakaien και O Children


Οι darkwaveάδες Pink Turns Blue θα κυκλοφορήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο τους άλμπουμ με όνομα 'Storm'. Ο δίσκος είναι συνέχεια από το single 'Storm Rider' που κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι και περιείχε τα κομμάτια Storm Rider και Run from Me. Το tracklist του δίσκου είναι το ακόλουθο:

01 Fairy Said
02 Storm Rider
03 Run From Me
04 Angels Grow Wings
05 Barcelona
06 To The Core
07 Stars Collide
08 Ah Love
09 Kiss Of Death
10 True MomentΜια γεύση μπορείτε να πάρετε από το κομμάτι Run From Me:Οι Deine Lakaien κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη νέα δουλειά τους στις 17 Σεπτεμβρίου του 2010 από την Warner Music. Ο δίσκος ονομάζεται 'Indicator' και αν κρίνω από το single 'Gone' που επισήμως κυκλοφορεί στις 3 Σεπτεμβρίου θα είναι στα συνήθη υψηλά επίπεδα του συγκροτήματος. Το tracklist του δίσκου είναι το ακόλουθο:
1. One Night
2. Who`ll Save Your World
3. Gone
4. Immigrant
5. Blue Heart
6. Europe
7. Along Our Road
8. Withour Your Words
9. Six O'Clock
10. Go Away Bad Dreams
11. On Your Stage Again
12. The Old Man Is Dead


Δείτε το νέο βίντεο των Deine Lakaien για το single 'Gone':


Αν και λίγο καθυστερημένα θα ήθελα να σχολιάσω τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό οι O.Children. Η μουσική τους στηρίζεται στον post punk ήχο με αρκετά στοιχεία shoegaze παλιότερης εποχής με σαφείς επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Bauhaus, οι The Sisters Of Mercy, οι Joy Division και φυσικά ο Nick Cave από κομμάτι του οποίου άλλωστε πήραν και το όνομά τους. Έγιναν γνωστοί αρκετούς μήνες πριν με το single 'Dead Disco Dancer' και πλέον με το ομώνυμο δίσκο δείχνουν ότι ξεχωρίζουν σε σχέση με τους σύγχρονους τους και ότι θα ακουστούν αρκετά. Το tracklist του δίσκου είναι το ακόλουθο:
1. Malo
2. Dead Disco Dancer
3. Heels
4. Fault Line
5. Smile
6. Ezekiel's Son
7. Ruins
8. Radio Waves
9. Pray the Soul Away
10. Don't Dig
11. Lily's Man (Bonus Track)Δείτε το βίντεο των O. Children για το Dead Disco Dancer:

Δεν υπάρχουν σχόλια: