Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

Οι White Lies παρουσίασαν νέο υλικό στο V Festival


Οι White Lies παρουσίασαν τρία νέα κομμάτια από το επερχόμενο δεύτερο δίσκο τους στο V Festival που έγινε στις 22 Αυγούστου. Το τρίο μαζί με άλλα δύο μέλη για τα live έπαιξαν στη 4Music Stage και πέρα από το 'Bigger Than Us' που το ακούσαμε και εμείς στο φετινό Rockwave συμπεριέλαβαν στην εμφάνισή τους τα νέα 'Holy Ghost' και 'Is Love'. Το πλήρες setlist τους ήταν το εξής:
'A Place To Hide'
'Holy Ghost'
'To Lose My Life'
'E.S.T.'
'Is Love'
'Unfinished Business'
'Bigger Than Us'
'Death'
'Farewell To The Fairground'
Ακούστε το νέο κομμάτι των White Lies 'Holy Ghost':

2 σχόλια:

Γ. Κατσινάρης είπε...

Από τις πιο αναμενόμενες δουλειές του 2010...Ο ήχος αυτών των πιτσιρικάδων παραμένει ατμοσφαιρικός, γεμάτος μυστήριο αλλά και με μια διάχυτη αίσθηση "ήρεμης δύναμης" που χαρακτηρίζει τις συνθέσεις τους. Ισως θα προτιμούσα το riff του κομματιού να είναι (και) κιθαριστικό, όντας μπερδεμένος και από την προσθήκη session κιθαρίστα (βλ. την telecaster τέρμα αριστερά). Βέβαια οπως είναι αναμενόμενο και για να μην χαλάσει η συνταγή, τέτοιες προσθήκες στο line up των συγκροτημάτων έχει κανείς την ευκαιρία να τις δει μόνο σε συναυλίες στο εξωτερικό...Εξάλλου γιατί να ταλαιπωρηθεί και να έρθει ο τύπος να παίξει στην Ελλαδίτσα στις 6 μμ στην καρδιά του Καλοκαιριού με 35οC!!!!Τέσπα, εμφανείς οι επιρροές τους, λειτουργώντας όμως σαν βάση για το φρεσκάρισμα του ήχου τους χωρίς καμιά υπόνοια αντιγραφής!!!

Yannis K

POEt'S SOUND είπε...

Συμφωνώ απόλυτα αλλά στηρίζονται και οι διοργανωτές σε εμάς τους λίγους (τα κορόιδα) που θα πάμε και που ανεχόμαστε αυτήν τη συναυλιακή κατάσταση ακόμα. Άλλωστε οι White Lies είναι για μικρότερη μερίδα κοινού σύμφωνα με αυτούς και από τους Ting Tings....