Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2011

Οι Expert Medicine live στο FloralΟι Expert Medicine ηχογράφησαν τη δική τους εκδοχή στο “If I Could Build My Whole World Around You” των Marvin Gaye και Tammi Terrell, η οποία ακούγεται στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Cosmote και έχει βασιστεί κυρίως σε μια ιδέα του μπασίστα και βασικού τραγουδιστή της μπάντας Sillyboy, γνωστού κι από το solo project του.
Η συγκεκριμένη διασκευή, μαζί με κομμάτια από το τελευταίο τους album “Perfect Maniac” και κάποια χορευτικά mash-ups, αποτελούν το ανανεωμένο play list των Expert Medicine που θα παρουσιάσουν στην πρώτη τους χειμερινή εμφάνιση, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 22:00, στο Floral (Θεμιστοκλέους 80, πλ. Εξαρχείων). Είσοδος: 7 ευρώ με ποτό.
Επίσης, μέσα στο Νοέμβριο η The Sound of Everything θα κυκλοφορήσει μια σειρά από remixes σε ψηφιακή μορφή. Το πρώτο από αυτά το έχει κάνει ο Serafim Tsotsonis στο “I Dare” και συμμετέχει, όπως και στο original track, η Ilia Darlin. Ακούστε την διασκευή αλλά και το remix παρακάτω:

Expert Medicine feat. Sillyboy -If I Could Build My Whole World Around You (cover):Expert Medicine feat. Ilia Darlin "I Dare" Serafim Tsotsonis remix:

Δεν υπάρχουν σχόλια: