Νέα από 3 σχήματα της Captured Tracks: Juan Wauters, Perfect Pussy και Mac DeMarco

Ιανουαρίου 17, 2014


Ο Juan Wauters, τραγουδιστής των The Beets, κυκλοφορεί στις 4 Φεβρουαρίου τον πρώτο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο "North American Poetry", από την Captured Tracks (εταιρία που κυκλοφόρησε και τον δεύτερο δίσκο της μπάντας του -"Stay Home"- το 2011). Από την νέα indie pop δουλειά, που είναι ποτισμένη στα 60s, είναι γνωστό εδώ και δυο μήνες περίπου το πρώτο single "Waters", ενώ πρόσφατα ο Wauters παρουσίασε ένα επίσημο βίντεο για το κομμάτι "Sanity or Not".







Η τελευταία προσθήκη της Captured Tracks είναι η θορυβώδης punk μπάντα των Perfect Pussy. Το συγκρότημα έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει την προσοχή μεγάλης μερίδας του μουσικού τύπου. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η ιδιαίτερα στυλιζαρισμένη εμφάνισή τους, όμως σίγουρα στις 18 Μαρτίου που κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους "Say Yes To Love", θα γίνει πιο ξεκάθαρο αν η μουσική επικρατεί της εικόνας τους. Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single με τίτλο "Driver":







Μια πιο παλιά καραβάνα στην δισκογραφική του Mike Sniper είναι ο Mac Demarco, που το 2012 κυκλοφόρησε το αρκετά αξιόλογο δεύτερο δίσκο του με τον απλό τίτλο "2". Η τρίτη του ολοκληρωμένη δουλειά τιτλοφορείται "Salad Days" και αναμένεται τον Απρίλιο. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τρία νέα κομμάτια από την πρόσφατη ζωντανή ηχογράφηση του Demarco για τον ραδιοφωνικό σταθμό CKUA:

You Might Also Like

0 Comments