Live Review: She Wants Revenge @ Gagarin205, 29.08.2019

Σεπτεμβρίου 03, 2019


Όταν το 2012 οι She Wants Revenge ανακοίνωναν τη διάλυσή τους, δύσκολα θα φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η μέρα που θα τους έβλεπα ζωντανά και στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η Lady Gaga, που με την επιλογή του "Tear You Apart" για τη σκηνή της στο "American Horror Story" αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον για τη μπάντα. Οι λίγες επετειακές εμφανίσεις για το ντεμπούτο τους εξελίχθηκαν σε κανονικές περιοδείες και το Death Disco αποφάσισε να τους φέρει και στην Αθήνα.
Οι Adan Bravin και Justin Warfield, που live πλαισιώνονται από τους Scott Ellis και Thomas Froggatt, εμφανίστηκαν μέσα σε κύμα ενθουσιασμού στη σκηνή του Gagarin με το "[Killing Time]", ενώ το "These Things" που το διαδέχτηκε "ανέβασε" ακόμα περισσότερο το κοινό. Ακολούθησε το πολύ δημοφιλές "Take The World" και "Little Stars" από τον καταπληκτικό δίσκο του 2011, "Valleyheart". Το "This Is the End" μας ξαναγύρισε στη διετία 2006-2007 και εκεί κινήθηκαν (με εξαίρεση ένα ακόμα κομμάτι) μέχρι το τέλος.


Βασικά το σετλιστ τους περιελάμβανε τα πιο γνωστά κομμάτια τους, αλλά και κάποια λίγα, πιο υποτονικά, που δεν θα περίμενε κανείς να παρουσιάσουν ζωντανά. Προσωπικά όμως ότι και να έπαιζαν θα ήμουν ευχαριστημένος, μιας και είναι πολύ λίγα τα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία τους που με αφήνουν αδιάφορο (το ένα δυστυχώς δεν έλειψε - "Not Just a Girl"). Ο Bravin έμεινε προσηλωμένος σε πλήκτρα - μπάσο σε όλη τη διάρκεια του σετ, ενώ ο Warfield, σχεδόν ακίνητος πέρα από κάποια λικνίσματα, απέδωσε εξαιρετικά τα κομμάτια, βοηθούμενος από έναν πολύ καλό ήχο. Μπορεί το συγκρότημα να μην χόρευε, αλλά σίγουρα χόρευε το κοινό τους, που σχεδόν γέμισε τον χώρο, και με ένα κλείσιμο που περιελάμβανε τα "True Romance","Out Οf Control" και "Tear You Apart" έστειλαν τους πάντες πανευτυχείς σπίτι. Ελπίζω μόνο αυτή η επανένωση να οδηγήσει και σε ένα ακόμα δίσκο από μια τόσο αξιόλογη μπάντα.

Διαβάστε επίσης:

You Might Also Like

0 Comments