Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

Πλησιάζει η συναυλία των ΙΑΜΧΌσοι βρέθηκαν στην περσινή συναυλία των ΙΑΜΧ, έχουν να το λένε ακόμα. Ήταν αυτός ο συνδυασμός αληθινού μελοδράματος με glam attitude στη σκηνή , η ατμόσφαιρα του Βερολίνου με την μοναδική περσόνα του Chris Corner, που ζούσε κάθε δευτερόλεπτο του τραγουδιού σαν να έπαιρνε μέρος σε ένα πολύ ιδιαίτερο καμπαρέ που θα διαρκούσε μιάμιση ώρα και αυτή θα ήταν η μοναδική σου ευκαιρία να το δεις.

Δεν ήταν τυχαίο που αυτό το live ψηφίστηκε μέσα στα 5 καλύτερα του 2008 από τα μέλη του www.postwave.gr . Φέτος, λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσουν το νέο τους, τρίτο album επιστρέφουν στην Αθήνα, στο Gagarin 205 αυτή τη φορά, για να ξεδιπλώσουν ακόμα καλύτερα αυτή τη μοναδική αίσθηση που βγάζουν οι ΙΑΜΧ όταν βρίσκονται στη σκηνή και είναι πια τόσο σπάνια να τη βρεις να συμβαίνει, τόσο αυθεντικά...

Για όσους δεν θυμούνται, ο Chris Corner ήταν μέλος των Sneaker Pimps και όταν αποχώρησε, σχημάτισε τους IAMX, μετακόμισε στο Βερολίνο και κυκλοφόρησε το "Kiss And Swallow" το 2004, το "The Alternative" το 2006 και τέλη Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο 3o cd.

Στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι τα cd τους δεν κυκλοφόρησαν ποτέ (ούτε καν ως εισαγωγής στα δισκάδικα) κατάφεραν μέσω του internet, να έχουν ένα πολύ δυνατό πυρήνα (γεγονός που αποδείχτηκε και από την περσινή προσέλευση).

Πολλά έχουν γραφτεί για τους ΙΑΜΧ: «Οι νέοι Placebo» , «το συγκρότημα που θα λατρέψει ο Bowie» και πολλά άλλα... Όσοι τους είδαν την τελευταία φορά δεν χρειάζονται κανένα δελτίο τύπου για να πειστούν. Όσοι δεν τους έχουν δει... Δείτε απλά ένα συγκρότημα με ψυχή , αληθινό στις προθέσεις του ,στη μουσική του και στις πράξεις του, στην καλύτερη στιγμή της πορείας τους...

Πηγή : Postwave.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: