Οι Detachments στο Second Skin!

Απριλίου 02, 2011


Πλάκα κάνεις; Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της post-new wave, synth, post-punk revival σκηνής έρχεται στην Αθήνα στις 20 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα θα εμφανιστούν στο Second Skin club, με τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ. Το ότι είναι μια "ζεστή" νέα μπάντα, το καταπληκτικό ομώνυμο ντεμπούτο και το οικονομικό εισιτήριο είναι στοιχεία που σου φωνάζουν, μην χάσεις αυτή τη συναυλία. Ακολουθεί δελτίο τύπου:

FRIDAY 20 MAY AT SECOND SKIN CLUB

FEEDBACK PRESENTS :

DETACHMENTS

Oι Detachments (με βάση το Λονδίνο) είναι σίγουρα από αυτές τις απρόβλεπτες περιπτώσεις: Ενώ τα πρώτα δείγματα δουλειάς τους μας έδιναν την εντύπωση πως το ολοκληρωμένο album τους θα ήταν ένα καθαρό new wave album που μύριζε Joy Division, Cure και Sound, τελικά όταν αυτό κυκλοφόρησε το 2010, είχαμε να κάνουμε με ένα New Cold Wave/Minimal Wave αποτέλεσμα που σε αρκετές στιγμές θύμιζε Fad Gadget, Cabaret Voltaire και Blancmange.

Το ντεμπούτο τους album "Detachments" (η παραγωγή ανήκει στον James Ford από Simian Mobile Disco) πήρε αποθεωτικές κριτικές από το NME, τους Times και από δεκάδες μουσικά underground sites και έντυπα.

Στην Αθήνα, την Παρασκευή 20 Μαίου, 3 άτομα- μαζί με τον εγκέφαλο του συγκροτήματος Bastien Marshal- θα βρίσκονται στη σκηνή του Second Skin Club για να τους απολαύσουμε την στιγμή που πρέπει, σε μία συναυλία που όσοι θα έρθουν, θα έχουν να το λένε μετά...

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21.00

DETACHMENTS ON STAGE: 22.15

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 12 Ευρώ

Πληροφορίες για την προπώληση σύντομα

www.myspace.com/detachments

www.youtube.com/detachments

www.detachments.co.uk

Detachments - H.A.L. official video :

You Might Also Like

0 Comments