Ακυρώθηκε η 2η μέρα του 2310 Festival με Suede, James

Ιουλίου 04, 2011


Το ενδεχόμενο της ακύρωσης των Suede ακουγόταν εδώ και λίγες μέρες αλλά η Detox ανακοίνωσε την ακύρωση ολόκληρης της δεύτερης μέρας. Παράλληλα προανήγγειλε τις ξεχωριστές συναυλίες των Suede και James. Ελπίζω όντως να γίνει αυτή των Suede και να τους δούμε στην χώρα μας, όσο για τους James δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μας επισκεφτούν για νιοστή φορά (και δεν με απασχολεί για να πώ και την αλήθεια). Τι να πώ; Αν δεν έχουμε 5-10 ακυρώσεις το χρόνο δεν πάει καλά η χρονιά...

H δεύτερη ημέρα του 2310 Festival (Πέμπτη 7 Ιουλίου με James, Suede, Subways, My Excuse) ακυρώνεται. Τα δύο μεγάλα ονόματα της ημέρας, οι James και οι Suede, θα δώσουν ξεχωριστές συναυλίες στην Ελλάδα το φθινοπωρο. Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο νέες συναυλίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 2ης ΗΜΕΡΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της 2ης ημέρας θα επιστρέφουν τα εισιτήριά τους στα σημεία προπώλησης απ'όπου τα προμηθεύτηκαν. Οι ημερομηνίες επιστροφής των εισιτηριών θα ανακοινωθούν άμεσα.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Σύμφωνα πάντως με update της detox στο twitter, οι Suede θα επισκεφθούν τον Σεπτέμβρη τη χώρα μας για μια συναυλία, αυτή τη φορά όμως στην ΑΘήνα και συγκεκριμένα στο entertainment stage.

You Might Also Like

0 Comments