Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

Οι Suede ζωντανά στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα


Oι Suede έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία στις 11 Σεπτεμβρίου. Μετά την ακύρωση του 2310 Festival (που φήμες θέλουν το φεστιβάλ να ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης, αλλά πάλι μόνο η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το φιάσκο του Eject γνωρίζει), το βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Entertainment Stage, χώρος που αποδείχτηκε ιδανικός κατά την πρόσφατη συναυλία των Interpol στην χώρα μας. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω:

H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Άλλωστε, οι Suede κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα 90ς και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία.

Και οι 4 δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 90 έγιναν χρυσοί, με τους 3 να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts! Το συγκότημα ήταν διαρκώς στην επικαιρότητα, με καθε νέο single τους να κάνει επιτυχία: She's In Fashion, Trash, Beautiful Ones, Saturday Night, Animal Nitrate, So Young, Stay Together, We Are The Pigs, Lazy, Filmstar, New Generation είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία.

Από το 2003, όταν και διαλύθηκαν, ο μύθος των Suede συνέχισε να μεγαλώνει. Η εμφάνισή τους την Κυριακή 11 Σεπτεμβριου στον εξαιρετικό χώρο του Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13) είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους οπαδούς τους!

Εισιτήρια

Πωλούνται προς 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 19 Ιουλίου στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Entertainment Stage προς 40 Ευρώ.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: