Ποιο ήταν το καλύτερο άλμπουμ του 2018;
The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships0%
Anna Calvi - Hunter0%
Arctic Monkeys - Tranquility Base Hotel & Casino0%
Beach House - 70%
Daughters - You Won't Get What You Want0%
Editors - Violence0%
Good, The Bad & The Queen – Merrie Land0%
Idles - Joy as an Act of Resistance0%
Interpol - Marauder0%
Low - Double Negative0%
Shame - Songs Of Praise0%
Spiritualized - And Nothing Hurt0%
Άλλο Άλμπουμ0%

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

Οι Rosebleed και οι Limbo live στο Six DogsΔύο από τις πιο ελπιδοφόρες ελληνικές μπάντες οι Limbo και οι Rosebleed θα εμφανιστούν ζωντανά την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Six D.o.g.s. Διαβάστε περισσότερα:

“..We want to have it all..”
Δύο μπάντες, μία σκηνή, ένα techno party και πολύ, μα πολύ όρεξη, είναι τα στοιχεία που θα συνθέσουν την βραδιά της Παρασκευής, προπαραμονής των Χριστουγέννων, στην Αθήνα.
Η αφοπλιστική και επίμονη “Debby Shue” των Limbo, θα πλαισιώσει επί σκηνής τα εθιστικά “White Balloons” των Rosebleed, στο ανελέητα μεστό και άμεσο stage του Six Dogs, στην οδό Αβαραμιώτου, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Μετά το live θα ακολουθήσει techno party!Μερικούς μήνες μετά την support συμμετοχή τους στους Echo and the Bunnymen, και λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή τους με τους Puressence, μετά την πρόκρισή τους στο 1ο Eurock Marathon , και την συμφωνία τους με την oλλανδική εταιρεία S.A.G. Music Managment, και εν εναμονή του πολυπρόσμενου live DVD “The 6th of May”, οι εμμονικοί Rosebleed, θα βρεθούν στη σκηνή του six dogs για το πρώτο επίσημο live αυτής της σεζόν.Στο πλάι τους θα σταθούν οι Limbo, με electro-garage ήχους. Μία μπάντα που δεν έχει απογοητεύσει κανέναν στις έως τώρα live εμφανίσεις της. Ουσιώδεις, ευθείς και τραχίοι, θα προσδώσουν στη βραδιά, τη δόση “ξηρασίας” που της χρειάζεται. Οι Limbo έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP “Debby Shue” και βρίσκονται σε διαδικασία ηχογραφήσεων για το πρώτο τους album που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Rosebleed + Limbo : live
FRI 23 DEC 2011
Six D.o.g.s.
Avramiotou Street, Monastiraki Station
Doors Open: 21:00
Starts strictly at: 21:45
Entrance: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια: