Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2012

Νέες δουλειές από The Stranglers και The Cult


Οι The Stranglers κυκλοφορούν την άνοιξη το νέο και 17ο στη σειρά άλμπουμ τους, "Giants", το οποίο και είναι ο διάδοχος του "Suite XVI" του 2006. Πριν όμως από τον νέο δίσκο, και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου υπάρχουν άλλες δυο κυκλοφορίες, το dvd "Rattus At The Roundhouse" καθώς και το unplugged cd "Acoustic In Brugge". Το tracklist του "Giants" θα είναι το ακόλουθο:

Another Camden Afternoon
Freedom Is Insane
Giants
Lowlands
Boom Boom
My Fickle Resolve
Time Was Once On My Side
Mercury Rising
Adios (Tango)
15 Steps

Ακούστε το "Time Was Once On My Side" από το νέο δίσκο των The Stranglers παρακάτω:Το poster της βρετανικής περιοδείας τους με το οξυγόνο είναι όλα τα λεφτά...


Όπως οι Stranglers έτσι και οι The Cult είχαν αρκετά χρόνια να βγάλουν δίσκο και πιο συγκεκριμένα πέντε. Στις 22 Μαΐου κυκλοφορεί το "Choice of Weapon", από την νέα τους εταιρία Cooking Vinyl, με το πρώτο single, με τίτλο "Lucifer" να μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν πατώντας εδώ ή αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας. Δεν είναι όλα τα "παππούδια" κολλημένα στο πως γίνονταν τα πράγματα στο παρελθόν, όπως αποδεικνύεται εδώ, αλλά μερικοί ακολουθούν το ρεύμα της εποχής. Το tracklist του "Choice Of Weapon" είναι:

Honey From A Knife
Elemental Light
For The Animals
Life>Death
The Wolf
Amnesia
Lucifer
Wilderness Now
A Pale Horse
This Night In The City Forever

Ακούστε το "Lucifer" παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια: