Οι Kasabian στην Ελλάδα

Φεβρουαρίου 28, 2012


Ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα που βγήκαν από την Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια, οι Kasabian έχοντας κυκλοφορήσει ίσως τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Ejekt Festival 2012. Έχοντας δει την μπάντα στο εξωτερικό, μπορώ να πω ότι ήταν από τα live που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο με ένα από τα πιο εντυπωσιακά show. Εκτός από τους Kasabian στο Ejekt Festival 2012, που θα είναι διήμερο, θα εμφανιστούν και οι βαλκανοτουρλουποπ-ροκ Katzenjammer. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα επίσημα ως τώρα:



EJEKT FESTIVAL 2012

26-27.06.2012


KASABIAN
KATZENJAMMER
+ more names tba

To EJEKT Festival επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά με ένα από τα κορυφαία line-ups που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα. Πιστό στην συνταγή του να παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα από την ροκ και dance μουσική στην ίδια σκηνή, το EJEKT 2012 και φέτος θα είναι το σημείο συνάντησης όλων των μουσικόφιλών της χώρας.
.
Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up είναι οι Kasabian και οι Katzenjammer.
Οι Kasabian, το μεγαλύτερο rock συγκρότημα που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία την τελευταία δεκαπενταετία και ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού, επιτέλους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
.
Οι δίσκοι τους έχουν γίνει πολυπλατινένιοι, τα singles τους παίζονται ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, οι εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του "κορυφαίου live act" και τα πλέον έγκριτα μουσικά περιοδικά (Mojo, NME, Q, κλπ) τους δίνουν τα σημαντικότερα βραβεία.
Ο λόγος: Days Are Forgotten, Reason Is Treason, L.S.F. (Lost Souls Forever), Shoot The Runner, Empire, Cutt Off, Fire, Goodbye Kiss, Velocipator, Switchblade Smiles και αρκετά ακόμα τραγούδια τους έχουν στιγματίσει τα 00ς.
.
Οι Kasabian είναι από τα ελάχιστα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να καθιερώσουν τον δικό τους, διαφορετικό ήχο, κάνοντας την ροκ μουσική επιτυχία σε μια εποχή που σχεδόν τίποτα δεν είναι υπερ της.
.
http://www.kasabian.co.uk/gb/home/
.
Οι Katzenjammer είναι Νορβηγίδες, τραγουδούν στα αγγλικά και παίζουν σαν Βαλκάνιες! Η μουσική του Goran Bregovic και του Django Reinhardt είναι το πρότυπό τους, αλλά μπλέκουν μέσα την ποπ, την ροκ και πολλή τρέλλα! Με τις κιθάρες, τα ακορντεόν, τα ουκελέλε και όλα τα παράξενα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν, στήνουν ένα μοναδικό πάρτυ επί σκηνής, τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε να έχουν καταφέρει να περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η εμφάνισή τους στο EJEKT 2012 είναι η πρώτη τους στην Ελλάδα και σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλές.
.
http://www.katzenjammer.no/
.
Το πλήρες line-up του EJEKT Festival 2012 θα ανακοινωθεί σύντομα.
.
www.ejekt.gr

You Might Also Like

0 Comments