Νέο βιβλίο από τον Peter Hook

Ιουλίου 08, 2012


Ο Peter Hook θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο "Unknown Pleasures: Inside Joy Division" στο οποίο ο πρώην μπασίστας των Joy Division/ New Order θα παραθέτει την δικιά του οπτική γύρω από το θρυλικό συγκρότημα. Αυτό θα είναι το δεύτερο συγγραφικό εγχείρημα του Hook, μετά από το "Hacienda How Not to Run a Club" του 2009, για την προώθηση του οποίου είχε περάσει και από την χώρα μας. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του θα ακολουθήσει και τρίτο βιβλίο με θέμα τους New Order. Στην ανακοίνωση του νέου του βιβλίου ο Hooky δήλωσε:

"It’s very strange. Over the years Joy Division has become a huge part of music culture. A lot of people think they know what happened. But they don’t. Anyone who’s ever written a book or made a film about Joy Division, unless they were sat in that van or car with us, they don’t know anything about it. Me, Barney, Steve, Ian, Rob, Twinny, Terry and Dave. Only us lot know what really happened…"

Μετάφραση: "Τόσοι έχουν βγάλει φράγκα από τον όνομα των Joy Division, να μην κερδίσω και εγώ τίποτα που ήμουν και στο συγκρότημα; Ακόμα και για τη συλλογή "Still" έκανα live, αλλά τώρα που τελειώνουν οι περιοδείες κάτι έπρεπε να σκεφτώ..."

You Might Also Like

0 Comments