Νέα βίντεο από Dum Dum Girls, Exitmusic και The Joy Formidable

Σεπτεμβρίου 27, 2012


Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο ΕΡ των Dum Dum Girls με τίτλο "End of Daze" από την Sub Pop(ακούστε το εδώ), που περιλαμβάνει τον Sune Rose Wagner των Raveonettes στην παραγωγή αλλά και στην ηχογράφηση, όπως και μια διασκευή στο "Trees and Flowers" των Strawberry Switchblade. Το "Lord Knows" το είχαμε ακούσει όταν η μπάντα είχε αποφασίσει να το διαθέσει δωρεάν πριν από δυο μήνες. Σειρά έχει το βίντεο του κομματιού, το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω:







Οι Exitmusic μας παρέδωσαν φέτος το πολύ καλό ντεμπούτο δίσκο τους "Passage" από το οποίο, χωρίς να θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα κομμάτια, ξεχωρίζει το "The Modern Age"(την άποψή μου για το άλμπουμ μπορείτε να βρείτε εδώ). Αυτό είναι και το νέο single της μπάντας με το βίντεο, σε σκηνοθεσία Daniel Ryan, να ακολουθεί:







Το "Wolf's Law" ήταν το νέο δείγμα από την επερχόμενη δουλειά των Ουαλών The Joy Formidable. Το "Cholla" είναι το δεύτερο κομμάτι που κάνουν διαθέσιμο, το βίντεο του οποίου κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

You Might Also Like

0 Comments