Νέα video από The Black Keys, The Maccabees, Blood Red Shoes και Holograms

Σεπτεμβρίου 09, 2012


Το "Little Black Submarine" είναι το τρίτο single που κυκλοφορεί από το πολύ καλό περσινό δίσκο των The Black Keys, με τίτλο "El Camino". Το κομμάτι, που ακολουθεί τα singles "Lonely Boy" και "Gold on the Ceiling", είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του άλμπουμ και δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι το επόμενο "χιτάκι" τους. Τσεκάρετε το βίντεο:







Support των The Black Keys στην Αγγλία, αλλά και γενικότερα στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία θα είναι οι The Maccabees οι οποίοι κυκλοφόρησαν το νέο τους single - video με τίτλο "Ayla". Αυτό είναι το τέταρτο single που κυκλοφορούν οι Βρετανοί από τον φετινό τους δίσκο "Given To The Wild" και μπορείτε να δείτε το βίντεο, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβαν οι ίδιοι, παρακάτω:







Οι Blood Red Shoes, οι οποίοι παρουσίασαν την τρίτη τους δουλειά με τίτλο "In Time To Voices" στα τέλη Μαρτίου, ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία μαζί με τους The Gaslight Anthem. Μετά το πρώτο single "Cold", το οποίο προηγήθηκε της κυκλοφορίας του δίσκου, σειρά για το συγκρότημα από το Brighton είχε το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ, το βίντεο του οποίου είναι πλέον διαθέσιμο:








Οι Holograms αποτελούν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς. Το "Fever" προέρχεται από τον ομώνυμο δίσκο των Σουηδών, ο οποίος κυκλοφορεί από την Captured Tracks, με το βίντεο είναι το ίδιο εθιστικό με το κομμάτι. Δείτε το:

You Might Also Like

0 Comments