Χορέψτε αθόρυβα...

Οκτωβρίου 20, 2012


Το Silent Dancing ή αλλιώς Mobile Dancing είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από το εξωτερικό ως μια μορφή τέχνης, και πλέον έφτασε και στην χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα το πρώτο Silent Dancing goes to Athens event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο Πάρκο Ελευθερίας. Επεξήγηση:



Πόσο περίεργο θα μας φαινόταν να βλέπαμε ένα πλήθος ανθρώπων χαρούμενων, λυπημένων, αγχωμένων, κουρασμένων, ενθουσιασμένων, να χορεύουν όλοι μαζί στην πόλη μας, ο καθένας στον δικό του ρυθμό ενώ δεν ακούγεται από πουθενά μουσική, παρα μόνο η βοή του δρόμου, κορναρίσματα, σφυρίγματα..;

Αυτό κι αν είναι «τρέλα»! Ίσως να μην γνωριζόμαστε μεταξύ μας αλλά όλοι έχουμε κάτι να πούμε! Και τι πιο όμορφο από το να βλέπεις ότι ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, να δείξουμε ότι τελικά η επιλογή είναι στο χέρι του καθενός και δεν θα καθορίζουν οι άλλοι το πρόγραμμά μας!

Μια συμβολική κίνηση για να συνειδητοποιήσουμε ότι η πόλη μας αποτελείται από διαφορετικές προσωπικότητες που η κάθε μια μόνη της μπορεί να κάνει την διαφορά.

Έλα την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο Πάρκο Ελευθερίας με την δική σου μουσική και τα ακουστικά σου για να χορέψεις για μισή ώρα (ή όσο αντέχεις!) στον δικό σου ρυθμό.


Οδηγίες χρήσης :
• Έρχεσαι στο Πάρκο Ελευθερίας την Παρασκευή 26/10 στις 19.00.
• Φέρνεις μαζί το music player σου (mp3 player, iPod, κινητό ακόμα και Walkman) γεμάτο με την αγαπημένη σου μουσική.
• Φοράς τα ακουστικά σου και περιμένεις να ακούσεις το «GO!» από τους διοργανωτές.
• Για την επόμενη μισή ώρα χορεύεις στους ρυθμούς της αγαπημένης σου μουσικής που διάλεξες μόνο εσύ για εσένα. Βρες τον δικό σου ρυθμό! Δεν χρειάζεται να ακολουθείς τον ρυθμό των άλλων.
• Το ίδιο θα κάνουν και οι υπόλοιποι γύρω σου…
• …Απόλαυσέ το!

You Might Also Like

0 Comments