Ποιο ήταν το καλύτερο άλμπουμ του 2018;
The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships0%
Anna Calvi - Hunter0%
Arctic Monkeys - Tranquility Base Hotel & Casino0%
Beach House - 70%
Daughters - You Won't Get What You Want0%
Editors - Violence0%
Good, The Bad & The Queen – Merrie Land0%
Idles - Joy as an Act of Resistance0%
Interpol - Marauder0%
Low - Double Negative0%
Shame - Songs Of Praise0%
Spiritualized - And Nothing Hurt0%
Άλλο Άλμπουμ0%

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Την Τρίτη 4 Ιουνίου οι Red Fang και οι Cancer Bats στο Gagarin


Τα μεγαθήρια από το Oregon που ακούν στο όνομα Red Fang , ένα χρόνο μετά την ισοπεδωτική τους εμφάνιση στην Αθήνα επιστρέφουν αυτή τη φορά για δύο συναυλίες στην Ελλάδα!!! Μαζί τους και αποκλειστικά για τα δύο αυτά shows θα εμφανιστούν ως special guests οι Cancer Bats !!!Όσοι είχατε την τύχη να παρακολουθήσετε συναυλία των Red Fang στο παρελθόν, γνωρίζετε καλά ότι οι ευγενικοί μουσάτοι φίλοι μας δεν κάνουν καθόλου πλάκα! Ναι, θα συμφωνήσουμε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και τα μούσια δεν κάνουν τον ροκά. Στην περίπτωση όμως τον Red Fang έχουμε αδιαμφισβήτητο νικητή! Θα σε ιδρώσουν, θα σε πωρώσουν, θα σε βραχνιάσουν και όταν έρθει η στιγμή να εγκαταλείψουν το σανίδι εσύ θα προσπαθείς με ότι δυνάμεις σου έχουν απομείνει να τους κρατήσεις εκεί για σένα! Τι να πρωτοθυμηθούμε? ”Wires”, “Prehistoric Dog”, “Hank Is Dead”, “Number Thirteen” και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

Αυτή την φορά δεν θα ναι μόνοι τους όμως…συνένοχοι στο τέλειο αυτό ”έγκλημα” θα είναι οι τα αγαπημένα μας κακά παιδιά , οι Cancer Bats! Αυτό που κάνει την παρέα του Liam Cormier τόσο ιδιαίτερη και αγαπητή, είναι η σωστή αναλογία punk rock attitude και “heavy as fuck” ήχου σε ένα! Ενέργεια που ξεχειλίζει από μία μπάντα που, πιστέψτε μας, ξέρει πολύ καλά πως να σε παρασύρει από το πρώτο κιόλας λεπτό! Ακούστε μας λοιπόν προσεκτικά !

Ετοιμάστε τις “από κουτάκια μπύρας” πανοπλίες σας, φέρτε όλοι σας την καλή διάθεση για party και για ένα μόνο πράγμα να είστε σίγουροι…αυτό το live θα το θυμάστε για καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: