Οι Afformance, we.own.the.sky και En Route Project live στο An Club την Τετάρτη 29 Μαΐου

Μαΐου 22, 2013


Οι Afformance είναι ένα instrumental, post heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2005. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις στην Αθήνα και διάφορες πόλεις της Ελλάδας με σημαντικότερα opening acts εκείνα στους Grails, Jenniferever, Maybeshewill κα. Το 2008 κλήθηκαν να παίξουν στην Ελβετία και το 2010 στην Τουρκία στα πλαίσια μίας μίνι περιοδείας στην Ελλάδα με τους Nechayevchina.



Το ντεμπούτο album τους με τίτλο “A Glimpse To The Days That Pass” κυκλοφόρησε το 2010 σε 500 περιορισμένα χειροποίητα ζωγραφισμένα στο χέρι και μεταξοτυπωμένα, μοναδικά αντίτυπα – τα οποία πλέον έχουν εξαντληθεί- από την Catch The Soap Productions. Έχοντας φρέσκες τις αναμνήσεις από τη πρόσφατη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία, και με τη νέα τους κυκλοφορία ("The Place") ανά χείρας, ανυπομονούν να παρουσιάσουν νέο, αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό σε παλιούς και νέους φίλους.

Οι we.own.the.sky είναι ενα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα που κινείται στον ευρύτερο χώρο του instrumental rock/metal. Από τη δημιουργία τους το 2010, έχουν κυκλοφορήσει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο demo και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής post rock σκηνής (Tides From Nebula, Long Distance Calling κα). Τον Ιανουάριο του 2013, η μπάντα κυκλοφόρησε την πρώτη της επίσημη δουλειά, με τον τίτλο "The Glass/Nails EP", ηχογραφημένη στα Unreal Studios. Το υλικό είναι διαθέσιμο τόσο σε digital όσο και σε physical μορφή (limited CD-R) από το bandcamp της μπάντας

Οι En Route Project είναι το μουσικό δίδυμο των παραγωγών Cynikal-One και Orphanatic. Aπ'το 2003, διαμορφώνουν κι εξελίσσουν τον ήχο τους συνδυάζοντας στοιχεία από ambient,electronica,trip hop,chillstep κ.α, δίνοντας βάση τόσο στην σύνθεση όσο και στο sampling και τις διασκευές. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα self-released album (Sinthome) με 12 οργανικά κομμάτια,βασισμένα εξ'ολοκλήρου στον αυτοσχεδιασμό, απ 'το οποίο προέκυψαν 2 επίσημα digital releases απ'την Breathe Recs (GR) και Tuna Recordings (UK) και το πρώτο video clip σε σκηνοθεσία Mario Spiroglou.

You Might Also Like

0 Comments