Νέα βίντεο από Yeah Yeah Yeahs, Queens Of The Stone Age και The National

Μαΐου 08, 2013


Το τέταρτο άλμπουμ των Yeah Yeah Yeahs με τίτλο "Mosquito" κυκλοφορεί εδώ και περίπου ένα μήνα, και πέρα από τα γενικά αποδεκτό τραγικό εξώφυλλο, έχει λάβει ανάμεικτες και αντικρουόμενες αντιδράσεις και κριτικές. Οι Νεοϋρκέζοι πάντα κατάφερναν να προκαλέσουν και το πετυχαίνουν και με τον, αρκετά καλό κατά την προσωπική μου γνώμη, νέο τους δίσκο. Το ομώνυμο κομμάτι αποτελεί το δεύτερο single μετά το "Sacrilege", το επίσημο βίντεο του οποίου και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:






Δεύτερο όμως single και για τους Queens Of The Stone Age, με το "I Appear Missing" να ακολουθεί το "My God Is The Sun" από το επερχόμενο νέο άλμπουμ της μπάντας, το οποίο κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου. Τα πρώτα δείγματα αλλά και οι πολλές συμμετοχές το καθιστούν πολύ δίκαια ως μια από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς. Δείτε το επίσημο βίντεο για το "I Appear Missing":






Οι The National έχουν ήδη παρουσιάσει ζωντανά μερικά κομμάτια από το νέο, έκτο τους δίσκο με τίτλο "Trouble Will Find Me" το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου από την 4AD Records. Η μπάντα έχει έτοιμο το  νέο της βίντεο για το "Sea of Love", που μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω:



You Might Also Like

0 Comments