Νέα singles από Kings of Leon, Johnny Marr και Editors

Ιουλίου 26, 2013


Τρία χρόνια μετά το απογοητευτικό "Come Around Sundown", οι Kings of Leon θα κυκλοφορήσουν το έκτο τους άλμπουμ, "Mechanical Bull", στις 24 Σεπτεμβρίου. Το "Supersoaker", που παίζει εδώ και μια βδομάδα περίπου, αποτελεί το πρώτο single από το νέο δίσκο. Μάλιστα την Δευτέρα παρουσίασαν το κομμάτι στην εκπομπή Late Night with Jimmy Fallon, εμφάνιση που μπορείτε να δείτε παρακάτω:






O Johnny Marr κυκλοφόρησε φέτος το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ "The Messenger", που βρήκε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση (διαβάστε την γνώμη μου για τον δίσκο εδώ). Το "New Town Velocity", ένα από τα καλύτερα κομμάτια του άλμπουμ, αποτελεί το νέο του single, το βίντεο του οποίου γυρίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ σε σκηνοθεσία του David Barnes.






Στις 2 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το "Formaldehyde", το δεύτερο single των Editors από το "The Weight of Your Love". Το κομμάτι βρίσκεται στα ίδια ηχητικά μοτίβα με το "A Ton of Love", αν και πρόκειται για σαφώς καλύτερη σύνθεση. Μάλλον κάποιος άλλος επέλεγε τα singles της μπάντας. Από την άλλη δεν είχαν ποτέ και τέτοια κομμάτια.



You Might Also Like

0 Comments