Οι The Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν νέο διπλό άλμπουμ

Σεπτεμβρίου 19, 2020


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι The Smashing Pumpkins έχουν σκεφτεί πιο αντισυμβατικά. Όταν μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το "Siamese Dream" το 1993, ανακοίνωσαν ότι το επόμενο άλμπουμ τους θα ήταν διπλό, πολλοί θεώρησαν τη κίνηση αυτή ως μια εμπορική αυτοκτονία. Φυσικά το "Mellon Collie and the Infinite Sadness" του 1995 τους δικαίωσε και κατέληξε ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις διπλά άλμπουμ όλων των εποχών. 
Τώρα φυσικά οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές. Οι Pumpkins είναι ένα υπερβολικά αναγνωρισμένο συγκρότημα, που όμως λαμβάνει πολύ λιγότερη δημοσιότητα, παρά την επιστροφή των James Iha και Jimmy Chamberlin, απ' ότι έχει συνηθίσει στα 90s. Οπότε μετά τη σχετικά καλή προβολή που έλαβε ο τελευταίος τους δίσκος, "Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun", ένας διπλός δίσκος είναι και πάλι ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Όμως τα πρώτα κομμάτια που ακούσαμε από το άλμπουμ, "Cyr" και "The Colour of Love", είναι απολαυστικά και μας κάνει να τα περιμένουμε με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία το συνολικό αποτέλεσμα. 
Ο νέος διπλός δίσκος των  The Smashing Pumpkins ονομάζεται "Cyr" και θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από τη Sumerian Records. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist του άλμπουμ που θα αποτελείται από είκοσι κομμάτια. Παράλληλα το γκρουπ έχει έτοιμη μια animation σειρά με τίτλο "In Ashes", σε σενάριο του Billy Corgan, η οποία θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα περιλαμβάνει μουσική από τον νέο δίσκο. Τα δυο πρώτα επεισόδια ονομάζονται "As The Crow Flies" και "Inspirations, Aspirations" και θα προβληθούν στις 25 Σεπτεμβρίου.

1. "The Colour of Love" 
2. "Confessions of a Dopamine Addict" 
3. "Cyr" 
4. "Dulcet in E" 
5. "Wrath" 
6. "Ramona" 
7. "Anno Satana" 
8. "Birch Grove" 
9. "Wyttch" 
10. "Starrcraft" 
11. "Purple Blood" 
12. "Save Your Tears" 
13. "Telegenix" 
14. "Black Forest, Black Hills" 
15. "Adrennalynne" 
16. "Haunted" 
17. "The Hidden Sun" 
18. "Schaudenfreud" 
19. "Tyger, Tyger" 
20. "Minerva"



You Might Also Like

0 Comments