Νέο EP από τους Slough of Despair

Μαρτίου 13, 2024


Ερχόμενοι από την Αθήνα, οι Slough of Despair δημιουργήθηκαν το 2018 από τον κιθαρίστα Πάνο Λαμπρόπουλο, όταν αυτός άρχισε να εργάζεται πάνω στο υλικό για το ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Catacombs of Terror".  Ο δίσκος αρχικά κυκλοφόρησε ψηφιακά το 2020, ενώ ένα χρόνο μετά διατέθηκε σε CD από την Chaos/Personal Records και σε κασέτα από την Read My Feast Records.
Μετά τις αλλαγές στη σύνθεση που σημειώθηκαν στα μέσα του 2020 και στα τέλη του 2023, το συγκρότημα ενίσχυσε τα μέλη του με τον Barry Copestake (ELDERSEER) αναλαμβάνοντας τα φωνητικά και δούλεψε σε υλικό για αυτό που θα γινόταν το EP "Deluge of Regrets" το 2024.
Το ΕΡ που κινείται σε καθαρά death - doom metal μονοπάτια, αποτελείται από τέσσερα τραγούδια διάρκειας 25 λεπτών και αποτελεί ένα αβυσσαλέο ταξίδι στα πιο σκοτεινά βασίλεια του ήχου, μια σπλαχνική οδύσσεια από μελωδίες γεμάτες καταστροφή και αρμονίες εμποτισμένες με θάνατο. Κάθε κομμάτι είναι μια κάθοδος στα βάθη της απόγνωσης, όπου η αγωνία και η απόγνωση εμπλέκονται με το συντριπτικό βάρος της ύπαρξης. Το "Deluge of Regrets" πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά το καλοκαίρι του 2024 και σε φυσική μορφή προς το τέλος του 2024.

You Might Also Like

0 Comments