Οι Subways στο 2310 Festival

Μαΐου 04, 2011


Μετά τους James και τους Suede και οι Subways ανακοινώθηκαν για το 2310 Festival που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης στις 7 Ιουλιόυ 2011.

Η Detox Events παρουσιάζει

2310 FESTIVAL

Καυτανζόγλειο Στάδιο

7 ΙΟΥΛΙΟΥ

JAMES

SUEDE

THE SUBWAYS

MY EXCUSE

Επιτέλους, ήρθε η ώρα που η Θεσσαλονίκη αποκτά το δικό της μεγάλο, καλοκαιρινό φεστιβάλ! Το πάγιο αίτημα του μουσικόφιλου κοινού της γίνεται πια πραγματικότητα: το 2310 FESTIVAL έρχεται για να ενώσει το κοινό, σε μία σκηνή, σε ένα πανηγύρι μουσικής κάθε είδους και φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συναυλιακό θεσμό του καλοκαιριού της Βόρειας Ελλάδας. Στις 6 και 7 Ιουλίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παρελάσουν ονόματα μύθοι, αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, από την pop και την rock μέχρι το heavy metal, σε ένα πρωτόγνωρο -για το μέγεθος και την πρωτοτυπία του- πολιτιστικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή!

Η πρώτη ημέρα (6 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον σκληρό ήχο. Οι "Θεοί του Μέταλ" Judas Priest, οι Whitesnake του David Coverdale και οι δικοί μας Firewind συνθέτουν το καλύτερο metal line-up που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη. Και όμως, θα πλαισιωθούν από περισσότερα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η δεύτερη ημέρα (7 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον ποπ και ροκ ήχο. Το μεγάλο όνομα είναι οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού James, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη μετά από τον θρίαμβο στο Θέατρο Γης προ διετίας, οι Suede, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν οι δυναμικοί The Subways και οι My Excuse. Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr και από τις 29 Μαρτίου θα βρίσκονται και στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Περισσότερες πληροφορίες για το 2310 FESTIVAL, αλλά και τα νέα ονόματα του line-up θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ - 45 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου.

ΔΙΗΜΕΡΑ - 80 Ευρώ πωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr. Από 29 Μαρτίου και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

You Might Also Like

0 Comments