Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

Οι Expert Medicine live στο Gagarin μαζί με Μιχάλη Δέλτα και τον Serafim Tsotsonis


Expert Medicine
Serafim Tsotsonis band
& special guest: Μιχάλης Δέλτα (dj set)
@ Gagarin 205_16/12

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου τρία από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας σκηνής θα συναντηθούν στο Gagarin 205, σε ένα special event που συνδιοργανώνουν οι πάντα εκρηκτικοί στα live τους Expert Medicine και η δραστήρια ομάδα της νέας μουσικής εταιρείας Restless Wind.
Ο Serafim Tsotsonis θα πραγματοποιήσει μια από τις σπάνιες –σχεδόν “συλλεκτικές”- full band εμφανίσεις του, με το play list να βασίζεται κυρίως στο τελευταίο του album “Beautiful People” (Klik Records, 2011) το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό ως ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.
Οι Expert Medicine, για πολλούς “η καλύτερη live χορευτική μπάντα της χώρας”, θα παίξουν το πιο εκρηκτικό τους set εναλλάσσοντας τα δικά τους κομμάτια με δυναμικά mash-ups και πειραγμένες διασκευές, ανάμεσά τους και το “If I Could Build My Whole World Around You” που ντύνει την τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Cosmote.
Η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα after-gig party με τον πολύ σημαντικό μουσικό και παραγωγό Μιχάλη Δέλτα στα decks, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση dj set, το οποίο θα περιλαμβάνει και το remix που έκανε ο ίδιος στο “Useless” των Expert Medicine και θα κυκλοφορήσει εντός των ημερών.
Πόρτες 20:30 _Έναρξη 21:30 / Είσοδος: 12 €
Εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του Gagarin τη βραδιά του event.
Gagarin 205: Λ. Λιοσίων 205, Σταθμός Μετρό/ΗΣΑΠ «Αττική»

Links_
www.restlesswind.com
www.expert-medicine.com
www.myspace.com/seratsotsonis
www.mikaeldelta.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: