Νέα κομμάτια από Black Rebel Motorcycle Club, Austra, Milk Music, Parquet Courts και Merchandise

Μαρτίου 13, 2013


Στις 19 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο το νέο άλμπουμ των Black Rebel Motorcycle Club με τίτλο "Specter At The Feast". Μετά από έξι βίντεο μικρού μήκους για την προώθηση του έβδομου δίσκου τους, το "Rival" είναι το τρίτο κομμάτι από αυτόν, το οποίο μπορείτε να ακούσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού μόδας ELLE (ναι καλά διαβάσετε) εδώ



Δυο χρόνια μετά από το εξαιρετικό ντεμπούτο δίσκο τους "Feel It Break" (διαβάστε το album review εδώ), και ένα από τους καλύτερους του 2011, οι Austra επανέρχονται φέτος το καλοκαίρι (18 Ιουνίου) με το δεύτερο άλμπουμ τους, με τίτλο "Olympia" από την Domino Records. Το "Home" είναι το πρώτο δείγμα από την νέα δουλειά της εξαμελής πλέον μπάντας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:





Το "Cruising With God" είναι το δεύτερο δυναμικό κομμάτι από το επερχόμενο νέο δίσκο των Milk Music "Cruise Your Illusion", μετά από το πολύ καλό πρώτο δείγμα "I’ve Got A Wild Feeling", και αφήνει ακόμα περισσότερες υποσχέσεις. Τσεκάρετέ το:





Οι Parquet Courts έχουν κυκλοφορήσει ένα, κατά γενική ομολογία, ένα πολύ αξιόλογο δεύτερο δίσκο, με τίτλο "Light Up Gold". Το "Smart Aleck Kid" είναι το b-side του νέου single, και καλύτερου κομματιού του άλμπουμ, "Borrowed Time". Ακούστε και τα 66 δευτερόλεπτα του "Smart Aleck Kid":




Οι Αμερικανοί Merchandise μάλλον προσπαθούν να "εκμεταλλευτούν" τον θόρυβο γύρω από το όνομά τους (το "Children Of Desire" ήταν ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2012), και λίγο μετά από το περσινό δίσκο τους κυκλοφορούν τον Μάρτιο νέο ΕΡ με τίτλο "Totale Night". Το "Who Are You?" είναι το δεύτερο κομμάτι, μετά από το επίσης πολύ καλό "Anxiety's Door", από την νέα δουλειά της μπάντας.

You Might Also Like

0 Comments