Ποιο ήταν το καλύτερο άλμπουμ του 2018;
The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships0%
Anna Calvi - Hunter0%
Arctic Monkeys - Tranquility Base Hotel & Casino0%
Beach House - 70%
Daughters - You Won't Get What You Want0%
Editors - Violence0%
Good, The Bad & The Queen – Merrie Land0%
Idles - Joy as an Act of Resistance0%
Interpol - Marauder0%
Low - Double Negative0%
Shame - Songs Of Praise0%
Spiritualized - And Nothing Hurt0%
Άλλο Άλμπουμ0%

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2016

Τα καλύτερα άλμπουμ του 2016 μέχρι τώρα...


Η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσω κάποιες λίγες περιπτώσεις, δεν ήταν πολλά τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2016 και με κέρδισαν μέχρι τώρα. Οι περισσότερες δισκογραφικές δουλειές κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον μου για μερικά κομμάτια, αλλά ελάχιστες για το συνολικό αποτέλεσμα που παρουσίασαν. Σίγουρα είναι νωρίς να βγάζω συμπεράσματα, ιδίως όταν την φετινή χρονιά αναμένονται άλμπουμ από μπάντες όπως οι Nick Cave And The Bad Seeds, White Lies, Preoccupations, Pixies και τόσες ακόμα. Προσπάθησα να ξεχωρίσω δέκα από τους δίσκους που κυκλοφόρησαν το πρώτο μισό του έτους (μέχρι και τέλη Ιουνίου) και άκουσα περισσότερο, με την παρακάτω κατάταξη να προκύπτει βάση της ημερομηνίας κυκλοφορίας τους.

2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

Έχει αρκετό πράμα το '16 και αρκούντως συγκλονιστικό, πλην όμως δεν προέρχεται από το "ροκ". Απ΄τα αμιγώς κιθαριστικά ξεχώρισα προσωπικά τα των Kino Kimino, Thao & the Get down stay Down, So Pitted, Hate & Merda, Odonis Odonis. Απ' τα εκτός ρίξε μια αφτχιά στους/στον Anenon, νομίζω θα σου αρέσει.

POEt'S SOUND είπε...

Κάθε χρόνο διαβάζω για καλή, κακή χρονιά αλλά όλα πιστεύω ότι είναι θέμα γούστου και σε τι έχει "πέσει" ο καθένας. Το Kino Kimino άλμπουμ και κυρίως το Odonis Odonis είναι αρκετά καλά, αλλά ανήκουν για μένα στην κατηγορία που έγραφα στην ανάρτηση. Τα υπόλοιπα δεν τα ήξερα οπότε θα τα τσεκάρω σίγουρα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις