Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

Η Amy Winehouse δεν θα εμφανιστεί στο Ejekt


Μετά την εισαγωγή της Amy Winehouse σε κέντρο αποτοξίνωσης στο τέλος Μαΐου, ήρθε και η χθεσινή εμφάνισή της στο Βελιγράδι να διαλύσει τις όποιες ελπίδες είχαν οι φίλοι της να την δούν ζωντανά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε "φτιαγμένη" και με το ζόρι που μπορούσε να τραγουδήσει ή μάλλον να περπατήσει. Η διοργανώτρια εταιρία Detox με μια ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω γνωστοποίησε την ακύρωση της συναυλίας της. Η κοροϊδία όμως βρίσκεται στο ότι θα επιστρέψουν μόλις 10 ευρώ από την τιμή του εισιτηρίου. Σαν να έχουν όλα τα συγκροτήματα στο line-up την ίδια αξία (και δεν μιλάω για καλλιτεχνική αξία παρά μόνο για εμπορική) ή ότι θα είχαν πουλήσει τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων, έστω και με 40 ευρώ, αν δεν ήταν η γνωστή τραγουδίστρια στο line-up. Η ανακοίνωση:

EJEKT FESTIVAL - ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ AMY WINEHOUSE

Μετά την εμφάνισή της στην Σερβία στις 18 Ιουνίου, η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου). Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της "η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στην Μεγάλη Βρετανία".


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, το Ejekt Festival μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 Ευρώ.

Την ημέρα του φεστιβάλ (22 Ιουνίου) οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 Ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 Ευρώ.

Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του EJEKT Festival θα ανακοινωθούν άμεσα. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 2109611118 και το www.detoxevents.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά επισημαίνεις την διαφορά μεταξύ εμπορικής και καλλιτεχνικής αξίας. Σίγουρα, οι διοργανωτές τους ρίξανε τους κατόχους των εισιτηρίων. Από την άλλη όμως, επειδή είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη τραγουδίστρια, όταν αγόραζαν τα εισιτήρια σίγουρα γνώριζαν το ρίσκο.

Στο μεταξύ, έριξα πολύ γέλιο με τη διεύθυνση του σάιτ των διοργανωτών - άκου εκεί detoxevents! Αφού προς στιγμή νόμισα ότι έκανες πλάκα. Όνομα και πράμα η διοργάνωση!

POEt'S SOUND είπε...

Συμφωνώ αλλά σκέψου ότι το ρίσκο το γνωρίζει και το παίρνει και η DETOX που την κλείνει. Οπότε θα έπρεπε τουλάχιστον αν σέβονταν τον κόσμο να υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής των εισιτηρίων. Αλλά δεν το κάνει γιατί μάλλον μόνοι τους θα το έβλεπαν το φεστιβάλ