Ποιο ήταν το καλύτερο άλμπουμ του 2018;
The 1975 - A Brief Inquiry Into Online Relationships0%
Anna Calvi - Hunter0%
Arctic Monkeys - Tranquility Base Hotel & Casino0%
Beach House - 70%
Daughters - You Won't Get What You Want0%
Editors - Violence0%
Good, The Bad & The Queen – Merrie Land0%
Idles - Joy as an Act of Resistance0%
Interpol - Marauder0%
Low - Double Negative0%
Shame - Songs Of Praise0%
Spiritualized - And Nothing Hurt0%
Άλλο Άλμπουμ0%

Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2012

Οι Inspiral Carpets το Σάββατο στην Αθήνα


Οι Inspiral Carpets, από τους βασικούς εκπροσώπους του Madchester, θα βρεθούν το Σάββατο στην σκηνή του Fuzz Club, πέντε χρόνια περίπου μετά την τελευταία εμφάνισή τους στην χώρα μας. Πριν το live θα υπάρξει dj set από την ομάδα των Planet Of Sound.
INSPIRAL CARPETS
+ Planet Of Sound (DJ Set)

10.03.2012
Fuzz Club
Οι συναυλίες τους στην χώρα μας στα 90ς άφησαν εποχή. Το ίδιο και το ιστορικό πια sold-out του 2007 στο παλιό Fuzz Club (της Λεωφ. Βουλιαγμένης). Πέντε χρόνια μετά, οι Inspiral Carpets επιστρέφουν στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία, το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Fuzz Club.
Με 13 top40 singles και 4 άλμπουμς που διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν παγκοσμίως την περίφημη "σκηνή του Madchester", οι Inspiral Carpets είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της βρετανικής μουσικής των 80ς και 90ς. Οι αμέτρητες sold out περιοδείες τους ανά τον πλανήτη ως σήμερα, αποδεικνύουν πόσο αντέχει η μουσική τους στον χρόνο.
Αγαπητοί όσο λίγα συγκροτήματα στην χώρα μας, σε αυτή την βόλτα τους στην Αθήνα, οι Inspirals θα έρθουν με το αρχικό line-up τους: Clint Boon, Craig Gill, Martyn Walsh, Graham Lambert και o (αρχικός τους τραγουδιστής) Stephen Holt στα φωνητικά.
Ετοιμαστείτε για "Saturn 5", "Dragging Me Down", "Bitches Brew", "Two Worlds Collide", "Caravan", "She Comes In The Fall", "I Want You" και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και την παρουσιάση των νέων τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο τους, τον πρώτο μετά από 15 χρόνια!
Την μουσική πριν και μετά το show θα αναλάβουν οι DJs των Planet Of Sound, της ιστορικής indie ομάδας που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τους Inspiral Carpets ως DJs στα event της.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 23 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public (από 4 Ιανουαρίου).
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Fuzz προς 28 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: