Οι Playground Noise το Σάββατο στο Six D.O.G.S

Μαρτίου 30, 2012



Playground Noise Live
Σάββατο 31 Μαρτίου
Six dogs | Eίσοδος 5 euro

Οι Playground Noise επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα πολυαναμενόμενο LIVE έχοντας το υπέροχο Swinging Lowdown/This World στις αποσκευές τους !



Αν και το δεύτερο ολοκληρωμένο album των Playground Noise αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2012 από την Inner Ear ευτυχώς δε χρειάζετε να περιμένουμε τόσο πολύ για να ακούσουμε κάποια απο τα καινούργια τραγούδια καθώς η μπάντα θα βρίσκεται στη σκήνή του 6 dogs το Σάββατο 31 Μαρτίου!

Ήδη οι αντιδράσεις είναι μόνο θετικές αφου το πρόσφατο δείγμα με τη μορφή του 7’’ Swinging Lowdown/This World έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς (αναμένετε πολύ σύντομα να γίνει και αυτό sold out) ενώ η μπάντα φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση να επιβεβαιώνει την καλή φήμη που δίκαια έχει αποκτήσει για τα live της!

Τα κομμάτια του 7ιντσου είναι διαθέσιμα για δωρεάν download στη σελίδα της Inner Ear στο Bandcamp http://innerear.bandcamp.com

Playground Noise Inner Ear Page

Mετά το πέρας της συναυλίας θα ακολουθήσει Swinging Lowdown party στο χώρο του bar καθώς η ομάδα Pop Music Under Constraction μετακομίζει για μία και μοναδική βραδιά απο την Πάτρα και μαζί με παραγωγούς του tripradio μας υπόσχονται το καλύτερο indie party της πόλης!

Playground Noise Live
Σάββατο 31 Μαρτίου
Eίσοδος 5 euro
Six dogs
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα, Ελλάδα
A: 6-8 Avramiotou str., 10551, Athens, Greece
T: (+30) 210.3210510
W: http://www.sixdogs.gr

You Might Also Like

0 Comments