Οι Planet Of Zeus το Σάββατο στο Gagarin 205

Νοεμβρίου 23, 2012


Οι Planet Of Zeus live στο Gagarin 205 live music space. Στις 24 Νοεμβρίου οι Αθηναίοι rockers θα καταλάβουν το stage του γνωστού κέντρου νεολαίας της οδού Λιοσίων, για να δώσουν μία μοναδική παράσταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!! Special guests της βραδιάς: οι Despite Everything.



Οι Planet of Zeus είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2000 και από τότε τριγυρνούν αδιάκοπα ανά την Ελλάδα, δίνοντας συναυλίες σε όποιους χώρους μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους ...από καταγώγια μέχρι στάδια. Οι «ωμές», ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους, τους έχουν εξασφαλίσει ένα πιστό και σκληροπυρηνικό underground κοινό, το οποίο πια ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας και τους έχουν δώσει την ευκαιρία να μοιραστούν τη σκηνή με ονόματα όπως οι Hermano, Brant Bjork, Monster Magnet, Karma to Burn, Red Fang, Eyehategod, Church of Misery. Την άνοιξη του 2012, πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, με συναυλίες σε πόλεις της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και της Γαλλίας, ενώ το καλοκαίρι τους βρήκε να συμμετέχουν στο The Battle of Athens παρέα με τους Vodka Juniors, στο Rockwave Festival, στο Schoolwave Festival και στο Exit Festival της Σερβίας. Το φθινόπωρο του 2012 οι Planet Of Zeus οργώνουν την Ελλάδα και το show στο Gagarin στις 24 Νοεμβρίου αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει αυτό το «trip».

Οι special guests της βραδιάς, οι Despite Everything, είναι ένα καθαρόαιμο punk rock συγκρότημα από το κέντρο της Αθήνας. Γεννήθηκαν το 2009. Από τότε έχουν βάλει σκοπό να δώσουν όσο περισσότερες συναυλίες γίνεται έξω από τα ελληνικά σύνορα. Τους αρέσει να παίζουν δυνατά, με τα χαμόγελα καρφωμένα στα πρόσωπά τους. Φέτος θα πραγματοποιήσουν την 5η τους Ευρωπαϊκή περιοδεία και πριν προλάβουν καν να πλυθούν, να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν, φεύγουν στα καπάκια για Αμερική και Καναδά (για δεύτερη φορά). Θα επιστρέψουν στην Αθήνα τον Νοέμβριο για να μας διηγηθούν τις «κουφές» ιστορίες τους και να ανοίξουν τη συναυλία των Planet Of Zeus στο Gagarin 205.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr, το Tickethouse, Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) και τo Rhythm Records, Εμμανουήλ Μπενάκη 74.

Ταμείο: Την ημέρα της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 210961118

DOORS OPEN: 20:30

You Might Also Like

0 Comments