Yeah Yeah Yeahs, Veronica Falls και Iceage επιστρέφουν με νέες δουλειές το 2013

Νοεμβρίου 22, 2012


Μετά το "It's Blitz" του 2009, οι Yeah Yeah Yeahs ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους, άτιτλο ακόμα, άλμπουμ την άνοιξη του 2013. Μετά από τα εξαιρετικά "Fever To Tell" του 2003 και "Show Your Bones" του 2006, ο προηγούμενος δίσκος τους ακολούθησε μια πιο ηλεκτρονική πορεία, κάνοντάς τον ένα από τα πιο αξιόλογα ακούσματα της χρονιάς εκείνης. Μέχρι όμως να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την νέα τους δισκογραφική δουλειά..:






Στις 4 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους θα κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ Veronica Falls, με τίτλο "Waiting For Something To Happen". Το συγκρότημα από το Λονδίνο μας παρουσιάστηκε με το ομώνυμο ντεμπούτο του το 2011, από το οποίο ξεχώρισε το κλασσικό, πλέον, indie hit "Found Love in a Graveyard", ενώ φέτος κυκλοφόρησε το single "My Heart Beats". Το πρώτο single από την νέα τους δουλειά είναι το "Teenage", το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε εδώ:






Αλλά και οι Iceage, αφού υπέγραψαν στην Matador Records(στο δυναμικό της οποίας ανήκουν οι Sonic Youth, Interpol, Cold Cave, Cat Power και πολλοί άλλοι), θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Οι Δανοί μας συστήθηκαν με το εκρηκτικό ντεμπούτο τους "New Brigade" το 2011, που ήταν και ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς εκείνης.

You Might Also Like

0 Comments