Νέα κομμάτια από Yuck, Crystal Stilts και Crocodiles

Ιουλίου 21, 2013


Αναγέννηση για τους Yuck μιας και είναι η πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του frontman τους Daniel Blumberg τον Απρίλιο, που παρουσιάζουν νέο υλικό ως τρίο πλέον. Το "Rebirth" είναι το πρώτο κομμάτι από τον νέο δίσκο της μπάντας από το Λονδίνο, ο οποίος θα διαδεχτεί το πολύ καλό ομώνυμο ντεμπούτο του 2011. Τα indie rock και shoegaze στοιχεία συνεχίζουν να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, έχουν επιμεληθεί οι Porcelain Raft. Το νέο κομμάτι μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από την επίσημη ιστοσελίδα των Yuck.







Δυο χρόνια μετά το "In Love with Oblivion" οι Crystal Stilts έχουν έτοιμο το τρίτο τους άλμπουμ, με τίτλο Nature Noir, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου από την Sacred Bones. Οι garage post-punkers από το Μπρούκλιν φαίνεται να ακολουθούν μια αρκετά πιο ψυχεδελική προσέγγιση στο νέο τους κομμάτι "Star Crawl". Τσεκάρετέ το βίντεο:







Αρκετά παραγωγικοί εμφανίζονται οι Crocodiles μιας και μετά το περσινό "Endless Flowers", θα κυκλοφορήσουν στις 20 Αυγούστου την νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Crimes of Passion", σε παραγωγή του Sune Rose Wagner των The Raveonettes. Το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό, και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω και να το κατεβάσετε εδώ.

You Might Also Like

0 Comments