Παρασκευή, Απριλίου 06, 2012

Στην Θεσσαλονίκη οι Duran DuranΟι Duran Duran έρχονται στην χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 στην Θεσσαλονίκη, ένα χρόνο μετά από την περσινή προγραμματισμένη εμφάνισή τους που ακυρώθηκε.


Είναι γεγονός !

Το θρυλικό ποπ γκρουπ, Duran Duran, θα εμφανιστεί για μία  και μόνο συναυλία στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, επιλέγοντας σαν σταθμό της πανευρωπαικής περιοδίας του την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφθεί!
Η πιο...”pop” πόλη της Ελλάδας, υποδέχεται τα πιο λαμπερά pop είδωλα σε μια βραδιά που θα γράψει ιστορία.

Οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στη χώρα μας «έσπασαν ταμεία»  και ολοκληρώθηκαν μέσα σε επευφημίες και χαμόγελα δηλώνοντας την δυναμική σχέση αγάπης ανάμεσα στο Ελληνικό κοινό και την απαστράπτουσα ποπ συμμορία!

Μια μαγική βραδιά που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε, τόσο μεταφορικά όσο και ...κυριολεκτικά, καθώς δεν  είναι λίγοι οι Duran φανς που με αυτή την είδηση σίγουρα ετοιμάζουν «καυτή» εξόρμηση στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη.
Save the date: 6 Ioυλίου 2012!

Η προπώληση για το show της Θεσσαλονίκης ξεκινά online την Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 14:00 το μεσημέρι από τα www.123merch.gr και www.ticketsercives.gr. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από τα φυσικά σημεία πώλησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Γενική Είσοδος:
Προπώληση 35€
Ταμείο 38€

Δεν υπάρχουν σχόλια: