Νέα βίντεο από Johnny Marr, Arcade Fire και The Black Keys

Αυγούστου 18, 2014


Μπορεί ο Morrissey να κυκλοφόρησε φέτος τον νέο του δίσκο, αλλά και ο Johnny Marr ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, "Playland", στις 6 Οκτωβρίου. Με την ανακοίνωση για το διάδοχου του "The Messenger" να έρχεται περίπου πριν ένα μήνα, ο Marr αποφάσισε να κάνει γνωστό το πρώτο single από την νέα του δουλειά με τίτλο "Easy Money", το οποίο συνοδεύεται και από επίσημο βίντεο.







Έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του "Reflektor", τη τελευταία δουλειά των Arcade Fire, αλλά οι Καναδοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την προώθησή του. Πέρα από τη σχετική περιοδεία, με τις αναρίθμητες διασκευές που έχουν παρουσιάσει σε αυτή, η μπάντα γύρισε ένα νέο βίντεο, μετά από αυτά για τα "Reflektor", "Afterlife" και "We Exist", για το κομμάτι "You Already Know". Δείτε το βίντεο αρκεί να μην σας ενοχλεί λίγο στριφογύρισμα:







Τον Μάιο οι The Black Keys κυκλοφόρησαν τον όγδοο δίσκο της καριέρας τους με τίτλο "Turn Blue", με το "Fever" να αποτελεί το πρώτο single. Το νέο επτάλεπτο βίντεο του γκρουπ για το κομμάτι "Weight of Love", σε σκηνοθεσία του Bobby Bukowski και στο οποίο συμμετέχει το μοντέλο Lara Stone, αποτελεί τη συνέχεια του βίντεο του "Fever". Δείτε το παρακάτω:

You Might Also Like

0 Comments